dinsdag 25 november 2014

In de lappenmand....

..... zitten heel veel stukjes stof, restjes, die nog verwerkt moeten worden....


Maar als je zelf ook in de lappenmand bent, komt daar niet zo veel van, helaas!

Nu zaten er bij ons in huis meer dan alleen ik in de lappenmand, bijvoorbeeld onze Sam.Die was wel heel erg zielig: een flink abces, dat weggesneden werd, een drain geplaatst, een kap om je kop en volgepompt met medicijnen....

Gelukkig knapt hij al wat op.

En als man-lief en ik samen voorzichtig uit de lappenmand krabbelen, en een rustige wandeling maken in de omgeving, kon ik mooi wat plaatsjes schieten en het fototoestel uitproberen.


We wonen echt wel in een mooie omgeving!Met de IJssel op loopafstand.En daarna, toch nog wel wat moe na dit loopje, lekker in mijn favoriete stoel bij het raam.


En dan toch maar weer de naald en draad oppakken om zo'n leuk sterretje te naaien. Het patroon met malletjes kreeg ik van Gerda ze bracht het mee uit de USA!


Het zijn hele kleine sterretjes, zo'n acht centimeter, het rolmes ligt ernaast voor een vergelijk.Ze zijn bewerkelijk, maar erg schattig en je kunt er zo leuk restjes in verwerken, stukjes stof .... uit....... de lappenmand!

Hopelijk gaat de zon gauw weer schijnen vandaag,

Groeten, Elni

2 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat het alweer zoveel beter gaat; je kleine sterretjes zijn wel supermooi!
  En wat was het gezellig vanmiddag!
  Nu nog lekker verder...... :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé, heb je nog wel tijd om te komen buurten?! Heb je je huiswerk al af voor deze week? Ja, gezellig was het hè, op naar volgende week. Die mysterie-pret zit er al goed in!!

   Liefs, Elni

   Verwijderen